Πολυεπιχειρησιακά Performance marketing


Τα συγκεκριμένα σεμινάρια η κατάλληλη ευκαιρία για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματίες του μάρκετινγκ να ξεκλειδώσουν τα μυστικά της επιτυχίας. Η πολύχρονη εμπειρία της ομάδα μας εγγυάται την παράδοση αποδεδειγμένων στρατηγικών και τακτικών που θα απογειώσουν τον μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης!

Μερικά από τα θέματα που θα καλυφθούν ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού είναι:

  • Στρατηγική προσέγγιση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram, LinkedIn και TikTok)

  • Αύξηση απόδοσης Google ads search

  • Αύξηση απόδοσης Google ads Display performance

  • Αύξηση απόδοσης YouTube ads

  • Στρατηγική προσέγγιση των διαφημιστικών καμπανιών ευθυγραμμισμένη με το περιεχόμενο για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων.

  • Ειδικές τεχνικές διαφημιστική στόχευσης για να προσεγγίσετε το αγοραστικό σας κοινό.

  • Ειδικές τεχνικές διαφημιστικής στόχευσης για διατήρησης και αύξηση της αφοσίωσης των πελατών (Customer Loyalty).

  • Ανάλυση απόδοσης και αξιολόγηση ενεργειών με συγκεκριμένους δείκτες απόδοσης που θα έχουν νόημα για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας, όπως Αναγνώριση επωνυμίας, αφοσίωση πελατών, επισκεψιμότητα ιστότοπου, δημιουργία δυνητικών πελατών, πωλήσεις και διαδικτυακές πωλήσεις.

  • Μέχρι το τέλος του σεμιναρίου η ομάδα θα έχει μια σαφή κατεύθυνση για το πώς να διατηρεί ένα ημερολόγιο ενεργειών ενημερωμένο και σχετικό με τους επιχειρηματικούς στόχους και τις κατάλληλες στρατηγικές για να πετύχει τους επιχειρηματικούς στόχους.

Η εμπειρία μας και η συνεργασία με περισσότερες από 250 μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές και προχωρημένες τακτικές διαφήμισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε το εταιρικού σας σεμινάριο

*Λόγω των περιορισμένων θέσεων ανά σεμινάριο (28 seats) τηρείται σειρά προτεραιότητας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Ορέστης Μιχαήλ, Υπέυθυνος Κατάρτισης

Ο Ορέστης είναι η κινητήρια δύναμη της Ακαδημίας. Του αρέσει να συμμετέχει στην ανάπτυξη των προγραμμάτων κατάρτισης, του στρατηγικών μάρκετινγκ και εμπειρίας των πελατών.

Διαθέτει περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στο Digital Marketing και στο Social Media Marketing. Η εμπειρία του χρονολογείται από το 2009 καθώς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την επανάσταση του Μάρκετινγκ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς εργαζόταν ως Μαρκετερ στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης παράλληλα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στις ΗΠΑ.

Ο Ορέστης υπηρέτησε ως συντονιστής του πρώτου ακαδημαϊκού κλάδου Ψηφιακού Μάρκετινγκ που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, το οποίο προσφέρθηκε από το Cyprus College, που ξεκίνησε το 2015, ενώ παράλληλα δίδαξε περισσότερες από 500 ώρες.

Η ενασχόλησή του στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς και τα πολλαπλά εταιρικά σεμινάρια που πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια τον ώθησαν να ηγηθεί της Socialway Academy για να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά σεμινάρια για εταιρείες και επαγγελματίες του μάρκετινγκ στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Αλέκος Λουκαϊδης, Εκπαιδευτής

Ο Αλέκος είναι εξειδικευμένος στο Google Ads, ο οποίος έχει βοηθήσει πολλές εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Διαθέτει πλούσια εμπειρία και πολύτιμες γνώσεις στις εκπαιδεύσεις του, έχοντας πάρει πολλά μαθήματα μέσα από τις δικές του προσπάθειες. Μοιράζοντας την τεχνογνωσία του, ο Αλέκος δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαπρέψουν στις προσπάθειές τους στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Το πάθος του Αλέκου για το ψηφιακό μάρκετινγκ τον οδήγησε να γίνει ένας περιζήτητος ειδικός στον τομέα. Παραμένει ενημερωμένος με τις πιο πρόσφατες τάσεις και εργαλεία του κλάδου και τα εκπαιδευτικά του προγράμματα αντικατοπτρίζουν αυτή τη γνώση. Η προσέγγιση του Αλέκου είναι πρακτική και προσανατολισμένη στα αποτελέσματα, δίνοντας έμφαση σε στρατηγικές που αποδεδειγμένα οδηγούν την απόδοση επένδυσης (ROI) και ενισχύουν τις πωλήσεις. Η εξατομικευμένη καθοδήγηση και η καθοδήγησή του συνέβαλαν καθοριστικά στο να βοηθήσουν επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να επιτύχουν τους στόχους τους στο διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Μαρία Αριστείδου, Εκπαιδευτής

Γνωρίστε τη Μαρία, Υπεύθυνη Ψηφιακού Μάρκετινγκ της Socialway! Καθημερινά, διαχειρίζεται τις στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ πολλών επιχειρήσεων σε διαφορετικούς κλάδους, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στον τομέα. Το επαγγελματικό της ταξίδι περιλαμβάνει θητείες σε κορυφαία γραφεία δημοσίων σχέσεων και διαφήμισης, όπου αλίευσε τις δεξιότητές της στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Το εντυπωσιακό ακαδημαϊκό υπόβαθρο της Μαρίας περιλαμβάνει πτυχίο στις Δημόσιες Σχέσεις, τη Διαφήμιση και το Μάρκετινγκ, καθώς και Μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ, και τα δύο απέκτησε με διάκριση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό - η αναζήτηση της Μαρίας για γνώση και ανάπτυξη την οδήγησε να παρακολουθήσει πολλά μαθήματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ, τα οποία τροφοδότησαν τη στρατηγική της σκέψη και τη βοήθησαν να παραμείνει στην κορυφή των τελευταίων τάσεων.


Διαμάντω Δημητριάδου, Εκπαιδευτής

Η Διαμάντω είναι ικανή και δημιουργική σχεδιαστής ιστοσελίδων που της αρέσει να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα. Ως σχεδιάστρια ιστοσελίδων, έχει συνεργαστεί με πολλές μεγάλες εταιρείες στην Κύπρο και στο εξωτερικό, φέρνοντας τη δημιουργικότητά της και τις δεξιότητές της στην επίλυση προβλημάτων σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Εκτός από τη δουλειά της στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, η Διαμάντω είναι επίσης εκπαιδευτής στο Cyprus College, όπου μοιράζεται τις γνώσεις και την τεχνογνωσία της με τους μαθητές.

Το πτυχίο της στην Επικοινωνία και τις Σπουδές Διαδικτύου την έχει εξοπλίσει με ισχυρές δεξιότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, τις οποίες χρησιμοποιεί με εξαιρετικό αποτέλεσμα στη δουλειά της. Η Διαμάντω παραμένει προσηλωμένη στη συνεχή μάθηση, επιδιώκοντας πάντα να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της προκειμένου να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες και τους μαθητές της.

ΒΙΝΤΕΟ TESTIMONIALS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΑΣ

Επιλέξτε το είδος του Σεμιναρίου που θα θέλατε να παρακολουθήσετε.
Επιλέξτε το θέμα του Σεμιναρίου που θα θέλατε να παρακολουθήσετε.
Καταλαμβαίνω και αποδέχομαι οτι τα προσωπικά μου δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αιτήματός μου. *