Ενδοεπιχειρισιακά Σεμινάρια

Προγραμμάτισε ενδοεπιχειρισιακό σεμινάριο επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ

Book Now

Κατανοούμε ότι τα εταιρικά σεμινάρια διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο βοηθώντας τις εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό σεμιναρίων που καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες κάθε οργανισμού.

Η ομάδα των ειδικών μας θα συνεργαστεί στενά με τον οργανισμό σας για να εντοπίσει τους συγκεκριμένους τομείς όπου χρειάζεστε τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Προσαρμόζοντας τα σεμινάρια μας στις ανάγκες σας, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα σας θα λάβει την πιο σχετική και αποτελεσματική εκπαίδευση.

Πιστεύουμε ότι η πρακτική εκπαίδευση είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι οι γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα τεθούν σε εφαρμογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενσωματώνουμε πρακτικές ασκήσεις και σενάρια πραγματικού κόσμου στα σεμινάρια μας για να δώσουμε στην ομάδα σας την ευκαιρία να εξασκηθεί και να εφαρμόσει τις δεξιότητες που μαθαίνει. Αυτή η προσέγγιση βοηθά στην οικοδόμηση αυτοπεποίθησης και διασφαλίζει ότι η ομάδα σας είναι έτοιμη να εφαρμόσει άμεσα το σχέδιο δράσης σας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον οργανισμό σας τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για την επιτυχία. Μαζί μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένη εκπαίδευση που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα σας και στο τελικό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω για να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε το εταιρικό σας σεμινάριο Ψηφιακού μάρκετινγκ.


ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ 

Θέματα που μπορούν να καλυφθούν

 • Στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ​

 • Στρατηγική μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, LinkedIn και TikTok)

 • Google ads search

 • Google ads Display

 • YouTube ads

 • Στρατηγική και υλοποίηση email marketing


Περισσότερα

Θέματα που μπορούν να καλυφθούν

 • Στρατηγική μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, LinkedIn και TikTok)

 • Αποτελεσματική δημιουργία περιεχομένου που εκτελεί και επιτυγχάνει τους επιχειρηματικούς στόχους

 • Στρατηγική προσέγγιση των διαφημιστικών καμπανιών

 • Ειδικές τεχνικές στόχευσης με λέιζερ για να προσεγγίσετε το βασικό σας κοινό.


Περισσότερα

Θέματα που μπορούν να καλυφθούν

 • Social media advanced ads performance

 • Google ads search

 • Google ads Display

 • YouTube ads

 • Στρατηγική προσέγγιση των διαφημιστικών καμπανιών ευθυγραμμισμένη με το περιεχόμενο για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων


Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε το εταιρικού σας σεμιναρίου

Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας και κάντε την εταιρεία σας καλύτερη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Ορέστης Μιχαήλ, Υπέυθυνος Κατάρτισης

Ο Ορέστης είναι η κινητήρια δύναμη της Ακαδημίας. Του αρέσει να συμμετέχει στην ανάπτυξη των προγραμμάτων κατάρτισης, του στρατηγικών μάρκετινγκ και εμπειρίας των πελατών.

Διαθέτει περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στο Digital Marketing και στο Social Media Marketing. Η εμπειρία του χρονολογείται από το 2009 καθώς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την επανάσταση του Μάρκετινγκ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς εργαζόταν ως Μαρκετερ στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης παράλληλα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στις ΗΠΑ.

Ο Ορέστης υπηρέτησε ως συντονιστής του πρώτου ακαδημαϊκού κλάδου Ψηφιακού Μάρκετινγκ που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, το οποίο προσφέρθηκε από το Cyprus College, που ξεκίνησε το 2015, ενώ παράλληλα δίδαξε περισσότερες από 500 ώρες. 

Η ενασχόλησή του στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς και τα πολλαπλά εταιρικά σεμινάρια που πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια τον ώθησαν να ηγηθεί της Socialway Academy για να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά σεμινάρια για εταιρείες και επαγγελματίες του μάρκετινγκ στην Κύπρο και στο εξωτερικό.  

Αλέκος Λουκαϊδης, Εκπαιδευτής

Ο Αλέκος είναι εξειδικευμένος στο Google Ads, ο οποίος έχει βοηθήσει πολλές εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Διαθέτει πλούσια εμπειρία και πολύτιμες γνώσεις στις εκπαιδεύσεις του, έχοντας πάρει πολλά μαθήματα μέσα από τις δικές του προσπάθειες. Μοιράζοντας την τεχνογνωσία του, ο Αλέκος δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαπρέψουν στις προσπάθειές τους στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Το πάθος του Αλέκου για το ψηφιακό μάρκετινγκ τον οδήγησε να γίνει ένας περιζήτητος ειδικός στον τομέα. Παραμένει ενημερωμένος με τις πιο πρόσφατες τάσεις και εργαλεία του κλάδου και τα εκπαιδευτικά του προγράμματα αντικατοπτρίζουν αυτή τη γνώση. Η προσέγγιση του Αλέκου είναι πρακτική και προσανατολισμένη στα αποτελέσματα, δίνοντας έμφαση σε στρατηγικές που αποδεδειγμένα οδηγούν την απόδοση επένδυσης (ROI) και ενισχύουν τις πωλήσεις. Η εξατομικευμένη καθοδήγηση και η καθοδήγησή του συνέβαλαν καθοριστικά στο να βοηθήσουν επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να επιτύχουν τους στόχους τους στο διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Μαρία Αριστείδου, Εκπαιδεύτρια

Γνωρίστε τη Μαρία, Digital Marketing Manager στη Socialway! Καθημερινά, διαχειρίζεται στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ πολλών επιχειρήσεων σε διαφορετικούς κλάδους, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στον τομέα. Η επαγγελματική της διαδρομή περιλαμβάνει την εργασία στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφήμισης, όπου εξέλιξε τις επικοινωνιακές της δεξιότητες.

Το ακαδημαϊκό υπόβαθρο της περιλαμβάνει πτυχίο στις Δημόσιες Σχέσεις, τη Διαφήμιση και το Μάρκετινγκ, καθώς και Μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ, τα οποία αποκτήθηκαν με ακαδημαϊκή διάκριση. Η αναζήτηση της Μαρίας για γνώση και ανάπτυξη την οδήγησε να παρακολουθήσει πολλά μαθήματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ, τα οποία ενίσχυσαν τη στρατηγική της σκέψη και την βοήθησαν να παραμείνει στην κορυφή των τελευταίων τάσεων.Διαμάντω Δημητριάδου, Εκπαιδεύτρια

Η Διαμάντω είναι ικανή και δημιουργική σχεδιαστής ιστοσελίδων που της αρέσει να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα. Ως σχεδιάστρια ιστοσελίδων, έχει συνεργαστεί με πολλές μεγάλες εταιρείες στην Κύπρο και στο εξωτερικό, φέρνοντας τη δημιουργικότητά της και τις δεξιότητές της στην επίλυση προβλημάτων σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Εκτός από τη δουλειά της στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, η Διαμάντω είναι επίσης εκπαιδευτής στο Cyprus College, όπου μοιράζεται τις γνώσεις και την τεχνογνωσία της με τους μαθητές.

Το πτυχίο της στην Επικοινωνία και τις Σπουδές Διαδικτύου την έχει εξοπλίσει με ισχυρές δεξιότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, τις οποίες χρησιμοποιεί με εξαιρετικό αποτέλεσμα στη δουλειά της. Η Διαμάντω παραμένει προσηλωμένη στη συνεχή μάθηση, επιδιώκοντας πάντα να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της προκειμένου να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες και τους μαθητές της.

ΒΙΝΤΕΟ TESTIMONIALS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΑΣ

Είμαστε στη διαδικασία δημιουργίας σπουδαίων εκπαιδευτικών σεμιναρίων! Είτε ενδιαφέρεστε για τα επερχόμενα Πολυεπιχειρησιακά Σεμινάρια, την επερχόμενη ζωντανή ηχογράφηση των Σεμιναρίων On Demand ή για να προγραμματίσετε άμεσα ένα Εταιρικό Σεμινάριο, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περαιτέρω τις ανάγκες σας.

Επιλέξτε το είδος του Σεμιναρίου που θα θέλατε να παρακολουθήσετε.
Επιλέξτε το είδος του Σεμιναρίου που θα θέλατε να παρακολουθήσετε.
Καταλαμβαίνω και αποδέχομαι οτι τα προσωπικά μου δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αιτήματός μου. *