Ενδοεπιχειρησιακό σεμινάριο Social media marketing προσαρμοσμένο για την εταιρεία σας!

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑνΑΔ

Αυτό το σεμινάριο προσφέρει μια προσαρμοσμένη λύση σε οργανισμούς με ομάδα 4+ επαγγελματιών μάρκετινγκ που επιδιώκουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο Μάρκετινγκ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Μερικά από τα θέματα που μπορούν να καλυφθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας είναι:

  • Στρατηγική προσέγγιση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram, LinkedIn και TikTok)

  • Αποτελεσματική δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου που επιτυγχάνει τους επιχειρηματικούς στόχους

  • Στρατηγική προσέγγιση των διαφημιστικών καμπανιών ευθυγραμμισμένη με το περιεχόμενο για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων

  • Ειδικές τεχνικές διαφημιστική στόχευσης για να προσεγγίσετε το αγοραστικό σας κοινό

  • Ειδικές τεχνικές διαφημιστικής στόχευσης για διατήρησης και αύξηση της αφοσίωσης των πελατών (Customer Loyalty)

  • Ανάλυση απόδοσης και αξιολόγηση ενεργειών με συγκεκριμένους δείκτες απόδοσης που θα έχουν νόημα για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας, όπως Αναγνώριση επωνυμίας, αφοσίωση πελατών, επισκεψιμότητα ιστότοπου, δημιουργία δυνητικών πελατών, πωλήσεις και διαδικτυακές πωλήσεις.
     Performance Indicators (KPI’s) that will make sense on the achievement of your business objectives such as Brand Awareness, Customer engagement, Website traffic, Lead generation, Sales and Online sales.

  • Μέχρι το τέλος του σεμιναρίου η ομάδα θα έχει μια σαφή κατεύθυνση για το πώς να διατηρεί ένα ημερολόγιο ενεργειών ενημερωμένο και σχετικό με τους επιχειρηματικούς στόχους και τις κατάλληλες στρατηγικές για να πετύχει τους επιχειρηματικούς στόχους


Η εμπειρία μας και η συνεργασία με περισσότερες από 250 μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές και προχωρημένες τακτικές μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε το εταιρικού σας σεμινάριο

Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας και κάντε την εταιρεία σας καλύτερη.

Κατανοούμε ότι τα εταιρικά σεμινάρια διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο βοηθώντας τις εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό σεμιναρίων που καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες κάθε οργανισμού.

Η ομάδα των ειδικών μας θα συνεργαστεί στενά με τον οργανισμό σας για να εντοπίσει τους συγκεκριμένους τομείς όπου χρειάζεστε τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Προσαρμόζοντας τα σεμινάρια μας στις ανάγκες σας, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα σας θα λάβει την πιο σχετική και αποτελεσματική εκπαίδευση.

Πιστεύουμε ότι η πρακτική εκπαίδευση είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι οι γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα τεθούν σε εφαρμογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενσωματώνουμε πρακτικές ασκήσεις και σενάρια πραγματικού κόσμου στα σεμινάρια μας για να δώσουμε στην ομάδα σας την ευκαιρία να εξασκηθεί και να εφαρμόσει τις δεξιότητες που μαθαίνει. Αυτή η προσέγγιση βοηθά στην οικοδόμηση αυτοπεποίθησης και διασφαλίζει ότι η ομάδα σας είναι έτοιμη να εφαρμόσει άμεσα το σχέδιο δράσης σας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον οργανισμό σας τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για την επιτυχία. Μαζί μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένη εκπαίδευση που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα σας και στο τελικό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω για να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε το εταιρικό σας σεμινάριο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

We believe that practical training is essential for ensuring that the knowledge gained during the seminar is put into action. That's why we incorporate hands-on exercises and real-world scenarios into our seminars to give your team the opportunity to practice and apply the skills they learn. This approach helps to build confidence and ensures that your team is ready to hit the ground running and implement your action plan.

Overall, our goal is to provide your organization with the tools and knowledge needed to achieve success. By working with us, you can rest assured that you'll receive high-quality, customized training that will have a positive impact on your team and your bottom line.

 


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Ορέστης Μιχαήλ, Υπέυθυνος Κατάρτισης

Ο Ορέστης είναι η κινητήρια δύναμη της Ακαδημίας. Του αρέσει να συμμετέχει στην ανάπτυξη των προγραμμάτων κατάρτισης, του στρατηγικών μάρκετινγκ και εμπειρίας των πελατών.

Διαθέτει περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στο Digital Marketing και στο Social Media Marketing. Η εμπειρία του χρονολογείται από το 2009 καθώς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την επανάσταση του Μάρκετινγκ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς εργαζόταν ως Μαρκετερ στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης παράλληλα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στις ΗΠΑ.  

Ο Ορέστης υπηρέτησε ως συντονιστής του πρώτου ακαδημαϊκού κλάδου Ψηφιακού Μάρκετινγκ που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, το οποίο προσφέρθηκε από το Cyprus College, που ξεκίνησε το 2015, ενώ παράλληλα δίδαξε περισσότερες από 500 ώρες.

Η ενασχόλησή του στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς και τα πολλαπλά εταιρικά σεμινάρια που πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια τον ώθησαν να ηγηθεί της Socialway Academy για να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά σεμινάρια για εταιρείες και επαγγελματίες του μάρκετινγκ στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Αλέκος Λουκαϊδης, Εκπαιδευτής

Ο Αλέκος είναι εξειδικευμένος στο Google Ads, ο οποίος έχει βοηθήσει πολλές εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Διαθέτει πλούσια εμπειρία και πολύτιμες γνώσεις στις εκπαιδεύσεις του, έχοντας πάρει πολλά μαθήματα μέσα από τις δικές του προσπάθειες. Μοιράζοντας την τεχνογνωσία του, ο Αλέκος δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαπρέψουν στις προσπάθειές τους στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Το πάθος του Αλέκου για το ψηφιακό μάρκετινγκ τον οδήγησε να γίνει ένας περιζήτητος ειδικός στον τομέα. Παραμένει ενημερωμένος με τις πιο πρόσφατες τάσεις και εργαλεία του κλάδου και τα εκπαιδευτικά του προγράμματα αντικατοπτρίζουν αυτή τη γνώση. Η προσέγγιση του Αλέκου είναι πρακτική και προσανατολισμένη στα αποτελέσματα, δίνοντας έμφαση σε στρατηγικές που αποδεδειγμένα οδηγούν την απόδοση επένδυσης (ROI) και ενισχύουν τις πωλήσεις. Η εξατομικευμένη καθοδήγηση και η καθοδήγησή του συνέβαλαν καθοριστικά στο να βοηθήσουν επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να επιτύχουν τους στόχους τους στο διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Μαρία Αριστείδου, Εκπαιδευτής

Γνωρίστε τη Μαρία, Υπεύθυνη Ψηφιακού Μάρκετινγκ της Socialway! Καθημερινά, διαχειρίζεται τις στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ πολλών επιχειρήσεων σε διαφορετικούς κλάδους, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στον τομέα. Το επαγγελματικό της ταξίδι περιλαμβάνει θητείες σε κορυφαία γραφεία δημοσίων σχέσεων και διαφήμισης, όπου αλίευσε τις δεξιότητές της στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Το εντυπωσιακό ακαδημαϊκό υπόβαθρο της Μαρίας περιλαμβάνει πτυχίο στις Δημόσιες Σχέσεις, τη Διαφήμιση και το Μάρκετινγκ, καθώς και Μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ, και τα δύο απέκτησε με διάκριση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό - η αναζήτηση της Μαρίας για γνώση και ανάπτυξη την οδήγησε να παρακολουθήσει πολλά μαθήματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ, τα οποία τροφοδότησαν τη στρατηγική της σκέψη και τη βοήθησαν να παραμείνει στην κορυφή των τελευταίων τάσεων.


Διαμάντω Δημητριάδου, Εκπαιδευτής

Η Διαμάντω είναι ικανή και δημιουργική σχεδιαστής ιστοσελίδων που της αρέσει να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα. Ως σχεδιάστρια ιστοσελίδων, έχει συνεργαστεί με πολλές μεγάλες εταιρείες στην Κύπρο και στο εξωτερικό, φέρνοντας τη δημιουργικότητά της και τις δεξιότητές της στην επίλυση προβλημάτων σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Εκτός από τη δουλειά της στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, η Διαμάντω είναι επίσης εκπαιδευτής στο Cyprus College, όπου μοιράζεται τις γνώσεις και την τεχνογνωσία της με τους μαθητές.

Το πτυχίο της στην Επικοινωνία και τις Σπουδές Διαδικτύου την έχει εξοπλίσει με ισχυρές δεξιότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, τις οποίες χρησιμοποιεί με εξαιρετικό αποτέλεσμα στη δουλειά της. Η Διαμάντω παραμένει προσηλωμένη στη συνεχή μάθηση, επιδιώκοντας πάντα να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της προκειμένου να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες και τους μαθητές της.

ΒΙΝΤΕΟ TESTIMONIALS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΑΣ

Είμαστε στη διαδικασία δημιουργίας σπουδαίων εκπαιδευτικών σεμιναρίων! Είτε ενδιαφέρεστε για τα επερχόμενα Πολυεπιχειρησιακά Σεμινάρια, την επερχόμενη ζωντανή ηχογράφηση των Σεμιναρίων On Demand ή για να προγραμματίσετε άμεσα ένα Εταιρικό Σεμινάριο, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περαιτέρω τις ανάγκες σας.

Επιλέξτε το είδος του Σεμιναρίου που θα θέλατε να παρακολουθήσετε.
Επιλέξτε το είδος του Σεμιναρίου που θα θέλατε να παρακολουθήσετε.
Καταλαμβαίνω και αποδέχομαι οτι τα προσωπικά μου δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αιτήματός μου. *